>

Paaarty gänget.

En gruppbild på mitt fina partygäng. Detta är alltså mitt "gäng". Tyvärr fattas en tjej som heter Linnea Swärd.
Från vänster: Erika, Hoda, Jag, Petra, Charlotta, Evelina, Jenny.
Okej, nu ska ni få en officiell presentation av mitt gäng.
Först ut. Den sportiga Petra Norberg. Hon har ett leende som kan få en att smälta. Se bara hennes perfekt tänder.;) Hennes hår är så tjockt och fint. Denna tjej är duktig på att laga mat och baka. Hon går hotell och restaurang i Lycksele. Petra är väldigt vältränad. Hon spelar fotboll och volleyboll. Och så är hon ute och springer med sin hund Lakrits. Petra är den naturliga och jordnära tjejen. Det bästa av allt är att hon är SINGEL. Så killar, tveka inte.
Tvåa är den genomsnälla och alltid så glada Erika Carstedt. Ja där har ni henne så söt. Hennes leende är som Julia Roberts. Helt underbart. Ingen har ett leende som hon. Erika gillar att spela volleyboll. Det är hon riktigt grym på också. Hon är alltid lite flumm. Det finns ingen snällare människa än henne. Ett riktigt kap. Sen är hon ju snygg också. Förutom att spela volleyboll så dansar hon och spelar fotboll. Det bästa av allt är att hon är SINGEL.
Tre har vi den långa smala Hoda Qabil. Ja Hodas långa snygga ben kan få vilken kille som helst på fall. Sen har hon stora bruna vackra ögon som alltid glittrar. "Leende guldbruna ögon har jag förälskat mig i!" Hennes hår är otroligt vackert. Alldeles svart och lockigt. Men hon föredrar att ha det platt. Det är hon lika snygg i. Hoda kan verkligen ta hand om alla. Därför går hon omvårdnads programmet. På fritiden spelar hon Volleyboll och Fotboll. Hoda älskar att dansa, speciellt när det är discon. Så var inte blyga, bjud upp henne. Det bästa av allt är att hon är SINGEL.
Den fjärde ut är den tokiga och skojiga Linnea Swärd. Linnea gillar att skriva och det är därför hon går spectrum journalistik. Det finns inte mycket hon är rädd för. Linnea klarar av det mesta. En stark brud som vet vad hon vill. Däremot så är hon livrädd för att ta hål. I öronen. Ja hon gillar det inte. Tjejen älskar sommar och är en riktig stekare. Vill inte locka er nå mer. För hon är UPPTAGEN.
Femma ut är den påhittiga finurliga Evelina Sundin. Hennes stora blåa ögon kan vem som drunkna i. Evelina hittar alltid på massa skoj. Hon har alltid massa idéer. Hon har en skidåkares kropp eftersom hon åkte mycket skidor förut. Hon brukade slå mig på tävlingar vilket var mindre bra men.. Evelina älskar musik. Hon älskar att sjunga men även att bara lyssna på sin musik. Hon är också sportig och väldigt naturlig. Tjejen spelar fotboll och ibland pluggar hon. Det måste hon, men det går bra. Hon är smart. Det bästa av allt är att hon är SINGEL.
Sexa ut är den söta smarta Jenny Kejerhag. Ja, vem tycker inte att denna tjej är helt totalt sockersöt. Jenny är inte så lång, men det drar hon bara till sin fördel. Hon är smidig och springer ifårn de flesta ute på fotbollsplanen. Ja hon är tjejen med det nätta söta ansiktet. På fritiden fotograferar hon eftersom att hon går media i Umeå. Sen hänger hon ofta på IKSU. Så ni kan ju alltid kolla in henne där. Kanske tävla mot henne på löpbandet. Ni vinner inte i första taget. Tjejen har bra kondis. Sen råkar jag veta att hon är riktigt smart också, henne dribblar ni inte bort i första taget. Det bästa av allt är att hon är SINGEL.
Sist ut är den asiatiska Charlotta Walfridsson. Ja, hennes hår är svart och hur långt som helst. Hon har verkligen vackert hår. På fritiden så spelar hon fotboll och hockey. Hon vet hur man tacklas. Så mucka inte med henne. Charlotta är intresserad av kläder och älskar att shoppa. Hon gillar att vara där allt händer. Gillar du en tjej med bruna ögon så har du hittat rätt. Men just ja.. Hon är tyvärr UPPTAGEN.
Jag hoppas att ni gillar mina vänner lika mycket som jag gör.
Pussar från mig.
Postad i: katarina Kommentarer (4)

Kommentarer
Postat av: erika

haha katarina, var du tvungen att ta typ alla bilder från 2009? ;)

2011-01-02 @ 02:17:00
URL: http://eeriiica.blogg.se/
Postat av: C

Katarina du är bara för söt! <3

2011-01-02 @ 13:18:35
URL: http://charlottaw.blogg.se/
Postat av: Jenny!

Hahaha så himla läskigt! Men sjukt kul, atack du underbara katarina! Du är amazing :)

2011-01-02 @ 16:29:20
Postat av: Katarina

Erika, nejju. Bara din bild. Och du är sjukt snygg på den! <3



C, tack Charlotta. <3



Jenny!, Haha tkr också det var lite skoj. Ni förtjänar att lyftas fram. allihop. För ni är också amazing. ;) <3

2011-01-02 @ 17:25:20
URL: http://katarinabarruk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: