>

cocacolahiihii

trolololoolo

Hej igår åt vi mat.
Postad i: lisa Kommentarer (0)

"pleasing peter"

hej mattias här! tyckte bloggen behövde ett inlägg, bloggerskorna är så sega :) förutom fanny då, kan inte säga annat än att på hennes sida verkar det ju nästan gå galant!
vi har chillat på skolan, jag har lirat latin med folk osså efter skolan va jag o katarina o några fler och övade lovsång, det va fett! och för mig imorrn blir det en skum blandning med jazz på skolan, och dödsdisco-rep med AWFAM på kvällen, tagga det!
i övrigt, AWFAM hade sjukt bra gig i helgen på STAND UP AND SCREAM, vi har lagt upp en full set-video med hela giget, OCH vi nådde idag 500 fans på facebook! woooooooooo jag är glad
jag vet att jag är cool ni behöver inte tjataPostad i: Allmänt Kommentarer (0)

vi ska åt samma håll

---dessutom jag har en ny mobil! En HTC desire S och det är väldigt kul, roligast är att fota med den:]

blir ju så bra bilder så
Postad i: lisa Kommentarer (0)

blogger is obvious

dag två i fångenskap nejmen jag lägger av det är töntigt. Jag är sjuk ensam hemma inget liv idag igen, kuuul. Jag sitter i baren i köket och dricker kaffe och tänkte strax försöka räkna lite Matte (B) såå vi ser hur det går. Mamma är ju inte hemma och kan hjälpa mig nu heller så jag får anstränga mig själv. Finns ingen mat hemma heller så det är farligt läge.

Postad i: lisa Kommentarer (0)

since i met you

Hejheeej:) inga ursäkter nej
-
Jag har varit hemma och sjuk idag och det är riktigt tråkigt, jag klarar inte av sånt. Det enda jag har gjort idag är typ tagit egopics och det är extremt tragiskt.. Och sen blir det ett sånt här trauma/dilemma liksom vilken bild ska man välja då?
sjuukt töntigt jaaaa
-
update: NYTT LINNE btw, nu fanns det en poäng med detta inlägg, kanske:]
-
update 2: tog bort hälften av bilderna så jävla töntigt kan inte ha det såhär
Postad i: lisa Kommentarer (0)

YOU ONLY LIVE ONCE!

Tjaaaaaaaaaaa Mattias här! Jag lovade fanny att göra ett inlägg så here we go! Idag har jag chillat på skolan, fanny och katarina också men inte lisa on va sjuuk ;/ tkr hon borde ha kunnat slänga in ett inlägg så jag slapp göra det! Alla tre borde blogga mer egentligen...  aja som sagt så har vi chillat runt på Midgård och sen for jag på donken med fanny och det va awesome på riktigt! (hata inte donken) Sen köpte jag kläder, det va bra också...!
fiint
Jag tänkte också tipsa lite om STAND UP AND SCREAM, ett event på Hamnmagasinet den 8:de Oktober! MASSA BRA BAND KOMMER SPELA KOLLA LÄNKEN! https://www.facebook.com/event.php?eid=199494213449647 DET KOMMER BLI FETT OCH A WISH FOR A MANIAC KOMMER SPELA SÅ KOM DIT O DANSA!
eeh
jaa
inläggstiteln, småskön låt: http://www.youtube.com/watch?v=312Sb-2PovA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)