>

cocacolahiihii

TUSEN SPÄNN

Gör ett inlägg sådär på nattkvisten innan tolvslaget för annars kan man inte säga att man bloggat varje dag:o så jag gör det.
Min gitarr är inlämnad på spa och imorgon är jag 2000 kr fattigare men har en gitarr med mick! Sen har jag också varit dum nog att gå med på att sjunga på ett spexbröllop eller vad man ska kalla det. Jag frågade "Vilken låt vill ni ha?" och det skulle jag verkligen inte ha gjort. För svaret var Pokémon Introt, och absolut inget annat. Så imorgon väntar även det, jag måste ju vara smygstörd som går med på detta.
Postad i: lisa Kommentarer (0)

analogt är underskattat

Postad i: lisa Kommentarer (0)

-är att från samma säng, lyssna till samma regn

ALLA BORDE LYSSNA PÅ HÅKAN HELLSTRÖM
så nu har jag sagt det. haters are welcome.
det här är nog finaste låten jag vet just nu.
Postad i: lisa Kommentarer (0)

Palla.

Jag är hur trött som helst. Har ont i huvudet vilket jag väldigt sällan har. Känner mig helt "dagen efter" och går omkring som en levande zombi ungefär. Igår var det fett med röj här i Kittelfjäll. Vi åt fin middag och efter det sjöng vi kareoke och dansade sönder. Det var väldigt roligt. Jag tycker att jag och Lisa klarar detta fint! Vi har gett ett löfte. Fy vad Fanny ska bli paff när hon kommer hem. Hihi. Jag undrar om hon blir nå brun. Ska jag vara ärlig så tror jag inte det. Men man vet aldrig.
Snyggt! Eller? Hm..
Postad i: katarina Kommentarer (0)

lan

Jag är sjuk och har varit hemma hela dagen och spelat pokémon, tur man har ett argument för det(a) Nejmen faktiskt jag är dötrött och har verkligen inte ork för någonting. Förutom pokémon... HAHAHAHAHAH jag har verkligen inget vettigt att säga, jag vet att jag alltid skriver så men nu är det faktiskt sant också. Jag klarar inte av att vara sjuk blää. Tur iallafall jag har en fin vän som välsignade mig med pokémonspelet på datan:) + att jag har glassssss.

saknar mina fina vänner!
Postad i: lisa Kommentarer (0)

friday, friday,

ett snabbt inlägg,
varit i skolan och ätit pizza på vildmannen (y) fast det var kebab och ananas, och jag hatar både två men jag var glad ändå:D sedaaaan slank jag iväg för att gå på guidad rundtur på waldorfskolan med Sara och Lagge och deras klasskompis, det var inte lugnt;o spelade fotboll mot småbarn.. sedan for vi och fikade på waynes och numera har jag pokémon green leaf på datan! hahahahahahhahhahawtf, efter att den här veckan är över är det no more blogging för mig jag klarar inte av detta.
inte idag
Postad i: lisa Kommentarer (1)

ensam kvar

Ni såg just Katarinas inlägg, vi menar allvar.

detta var en av de sista bilderna Fanny tog inom sveriges gränser.... Men hon ska fota massor av super bilder i Turkeyland för hon har fått låna sin fina vän FannyDs system:D Och de blir inte på mig, hahahah
förövrigt hoppas jag även Katarina har det super i fjällen <3
Postad i: lisa Kommentarer (0)

Kittelfjäll.

Hej bloggen. Jag är emo nu. Fanny har åkt till Turkiet och Lisa sitter väl i Vännäs. Själv så är jag hur långt ifrån de båda som helst och DET SUGER! Jag gav Fanny ett sista löfte innan hon åkte. Hennes sista ord till oss alla var: "uppdatera bloggen". Förstår ni vad detta betyder?? Bloggen är hennes liv. Därför tänker jag hålla det löftet. Intill mina sista andetag (iallafall tills hon kommer hem).
Just nu är jag i Kittelfjäll på "samemöte" eller mer korrekt Saminuorras årsmöte 2011. Jag hoppas att helgen kommer att äga. Och att jag klarar av den utan Lisa och Fanny.
Utsikten från mitt hotellrum i Kittelfjäll.
Hiiihihi. Coca-Cola. Hihihihi.
Postad i: katarina Kommentarer (2)

Fick låna Lyddans hatt:)

Fanny är i skrivandes stund påväg till Turkiet, och the one million dollar question är, kommer bloggen uppdateras då hon är borta? Jag vet fan inte, men jag vet att Fanny skulle bli glad om jag försökte, så därför tänker jag smått satsa lite nu och blogga:D Idag hade jag först sovmorgon, sedan antikmytskådespel på svenskan, och sedan slutade jag! Men jag for inte hem utan jag for och hälsade på mina vänner på UIG istället, och jag har spelat pokémon m.m så jag är nöjd;) hahahah jag vet inte hur man bloggar okej.
Postad i: lisa Kommentarer (0)

im the retarded kid in the corner

eh. jaha. då var jag här igen. nästa gång ni hör av mig är troligen om 8 dagar, när jag kommit hem. Då blir det sjuukt mycket bilder osvosv. Under den tiden får faktiskt lisa och katarina underhålla er. så det så!
Jag satt och ritade idag, kul kul! <3
Postad i: fanny Kommentarer (2)

hair



okej. hej kära blogg. jag är så otroligt flygrädd, och i övermorgon drar jag. Jag är verkligen rädd, har världens ångest och gråter typ hysterisk. men vet ni vad, man behöver ta risker, hur fan ska man annars övervinna rädslor?

Jag vill bara hälsa en massa pussar till folk som faktiskt bryr sig om en, och ni som bara ifrågasätter allt, fuck u, seriöst.

Ne, dags att packa klart, vi hörs innan jag drar på torsdag, lots of love

Postad i: fanny Kommentarer (0)

boom boom boom

Heeiii bloggen. Sovmorgon till klockan 3 idag, ganska nice! Just nu sitter jag i mitt barhänge och äter frukost, sen ska jag plugga intervaller och kanske städa lite..? Och jag måste lämna igen en bok jag fick just ett kravsms........ Jag vet verkligen inte hur man bloggar, men om vi gjorde om den här till en modeblogg sååå kanske det skulle bli lättare. fast ne..
@ kulturnatta
Postad i: lisa Kommentarer (0)

du är kingen utan k

denna dag har typ varit kaostisk, tog en tidigt buss för jag skulle till läkaren, de tog en massa blod som vanligt och ekg för typ 5:e gången, men det gick bra. Skolan gick fett trögt och idrottslektionen fick mig att minnas tillbaka på den värsta tiden i mitt liv.. usch, inga detaljer<3
Efter skolan var det rep med cheerios (som ni borde gilla på facebook era töntar), och sedan drog jag och mina b-rudar på stan för att köpa en outfit, soft for sure. BTW, fick mvg i kör, yey me!<3
Nu ska jag nog ta en powernap och sedan öva hela kvällen på låtarna imorgon, kom och kolla på mig och min klass som spelar klockan 8 på midgårdscenen, och halv 9 spelar cheerios på pub freja (folkets hus) vore grymt!
<3
KOMMENFUCKINGTERA!!
Postad i: fanny Kommentarer (2)

sängkompis

hej lame lamor
asså. ja. jag mår inge vidare, alls.. sitter och skakar och febern är fan inte lugn.. ber till gud att jag mår bättre imorgon för då har vi nationella i matte, får hoppas det går bra.. om jag tar mig upp villsäga /:
Jag är skolless som en trött älg, inte länge kvar alls dock.. Kommer sakna mina klasskompisar jättemycket under sommarlovet, speciellt katarina för hon kommer jag inte träffa typ ALLS, hon ska jobba i fjällen eller ngt .. :( men men vi har ju planer senare mot augusti, kommer bli grymt, men det får ni inte veta än ;)
Drar ju till turkiet nästa vecka. ska bli grymt som fan. taggaaaaaaa <3 behöver det verkligen.. och alla som är lika skolless som jag är, seriöst, det är typ 20 skoldagar kvar .. det är inte mycket! Vi klarar det tillsammans helt enkelt.
här har ni han, världens bästa sängkompis! <3 fick rasmus av rasmus i julklapp, totally awesome!
Postad i: fanny Kommentarer (0)

kan.. inte.. andas

som ni alla vet finns det guldklimpar av snygga killar som inte är kända, snyggare än dem som är med i filmer, iaf vad jag tycker. men nu ska jag, ninjafanny, berätta för er vilka kändissnubbar som är absolut hetast på denna jord.
kunde inte låta bli <3
ne jag orkar inte mer, hejs..
Postad i: fanny Kommentarer (0)

grrrrrr dör

eric saade kom 2a (OKEJ 3A DÅ).. fan vad synd asså.. han är så jävla söt, som socker och mer därtill..
men, jag har goda nyheter, men dem tänker jag inte berätta än. mohahaha!



åwh vad fina vi skulle va ihop! <3<3<3 *kill molly sandén*
Postad i: fanny Kommentarer (4)

you say what?



omg. fin nyvaken chey.
jag har legat i sängen typ hela morgonen, mår illa som en gravid kvinna i 6e månaden.
Vill bara säga att Lisa och Katarina är awesome.

Juste, tänkte visa låten jag sjungt på hela vecka, som katarina älskar och som lisa inte tycker om alls. Love that kid. HÄR kan ni se honom, two thumbs up!

Postad i: fanny Kommentarer (0)

ni hatar mig för jag har så rätt

chacha
vet inte riktigt vad jag ska säga.
kulturnatta. om exakt en vecka ska cheerios ha spelning.. har vi börjat öva? Nä, riktiga musiker improviserar. Thats a fact bitches.
Hmm. Eh, ja. Jag vill skriva ner en massa saker, om hur jag känner. Men det är ingen bra idé just nu, eftersom jag hört klagomål om det. Men här skrev jag ett weird inlägg, och här. Ja ni kan ju bläddra igenom bloggen om ni inte har något annat för er en fredagskväll. So long, lots of love.


Postad i: fanny Kommentarer (0)

12 maj, 17 år i staden.

Denna dag har varit lång, mycket längre än alla andra dagar, tror detta dygn kommer ha minst 32 timmar. Så. Nu jäklar ska jag berätta allt.

Första lektionen, kör. Gick inte bra med min hesa hals men det är alltid lika kul ändå. Sedan hade vi svenska, jag tror att jag somnade på lisa en stund, hihihihihi:] Har dessutom fått en ny sånglärare eftersom min förra har/hade en bulle i ugnen.. Men trots att jag var sjuk fick jag en massa credd av Karin, som den nya heter. Min klang är tydligen speciell och vacker, trevligt.

Engelska nationella, prat. Det gick helt okej. Robin och Lydia är två gludklimpar!

Efter skolan var det dags att fira min underbara vän Katarina. 17 år i staden. Jag, Lisa, Lydia, Katarina, Jenny, Ester och Andrea drog till Lydias crib på Teg efter vi handlat mat med världens bästa Sofie. Det blev fläskfilé, klyftpotatis och bearnaisesås! <3 Till efterrätt gjorde vi kladdkaka. Efter lite stämsång slog vi på Katarinas absoluta favoritfilm, back to cold mountain! Så sjukt jvla underbar film. Slutade med att jag och Katarina grät sönder. Asså så värd film, den måste ni verkligen se. Och sorry flickor för att jag är så ful när jag gråter men det kan inte hjälpas.

Jag och Lisa kämpade under Lydias röda paraply till bussen, mycket spännande. Blir så otroligt glad av vädret, inte att det regnar, utan att det är ljust ute på kvällarna.

Katarina om du läser detta ska du veta att jag är så otroligt glad att jag träffat dig, verkligen. Du hjälpte mig upp när jag redan låg ner. (Älskar er andra flickor också men det är fan Katarinas dag okej!) Puss doddan, glöm aldrig bort att du är älskad något oerhört.

lots of love // Fanny
Postad i: fanny Kommentarer (0)

word!



jag tänker fan inte blogga mer om ingen jävel kommenterar jag blir så less. och mina bloggkompanjoner bloggar inte heller.. what is this? <3 så. inga mer inlägg från och med nu och ingen kommenterar. hejdå.
Postad i: fanny Kommentarer (3)

tjobre peace jao

Idag var jag hemma från skolan. Hade ingen motivation till att ens kliva upp ur sängen med tanke på allt och det är inte något jag delar med allmänheten, sry guys.

Förövrigt då, hur mår jag? skit. men det löser sig, det ska det nog göra. Försöker fly så jag tvingar nästan min mor att åka utomlands med mig, kommer tillbaka till den där punkten när jag lyckats förhoppningsvis. Käkar kladdkaka som om världen skulle gå under imorgon. Jag menar, whats the point med att vara nyttig, man kan ju fan dö närsomhelst. jag kan vara död när ni läser detta, en meteor har kanske kraschat ner från den öppna himmlen.
So long, hong kong bitches.
lite random bara...
Postad i: fanny Kommentarer (0)

helghelg

igår fredag, drog jag och mitt supercrew till robertsfors vilket var awesome, vi lagade mat, myste i vardagsrummet vid kaminen och käkade kladdkaka.. dessutom var det mörkerkörragömma på schemat men jag satt bara och skakade så dennis fick rädda mig...
Vaknade efter 6 timmars sömn, drog på stan med min kära mor och på konstutställning som två av mina mostrar är med i, hmm inte undra på att jag hade mvg i bild. jag är så jvla bäst. <3
pussbah
Postad i: fanny Kommentarer (0)

jersey bby

en bortglömd bild som togs på nyår. haha det var en lyckad nyår, middag, mys och film!<3 vet dock inte riktigt vad det är med mig, men jag ville ha fruktbitarna från bålen..
denna dag var epic. skolan var helt okej. sen drog jag lisa och mattias ner på stan i ngra timmar och chillade. det var nice.. <3 imorgon kommer jag vara upptagen i princip hela dagen.. just nu vill jag bara sova, men först - jersey shore!
Postad i: fanny Kommentarer (0)

halå

hej barn.
alltså INTE ENS JAG har bloggat
sry jag göre ikv har fan fullt upp
pusspusspuss sry sry sry
//ninja
Postad i: fanny Kommentarer (1)

analogt

hej alla snuttisar, igår var det valborg. det var nice trots att jag mådde dåligt.<3
Dagens musiktips måste helt klart vara snälla bli min - veronica maggio
En del har sagt att jag är lik henne, men jag vet inte...
ninjagirl
ps jag kan gå ner i spagat, har spräckt 7 par jeans
Postad i: fanny Kommentarer (0)