>

cocacolahiihii

hehehehe ovärt

hej mina bitches, nu dör min dator.. men jag uppdaterar ikv, love!<3
Postad i: fanny Kommentarer (1)

påskägg long time no see

happy_girl_2000
nu ska jag hänga med morsan, ciao
Postad i: fanny Kommentarer (0)

nananananana helt underbara nanaansfkalnjkdnk

"Fast jag bara vill glömma så handlar alla mina låtar om dig
.
.
HATA INTE TÄLT,
det är våran grej.
Postad i: lisa Kommentarer (2)

sry guys

sist jag skrev har jag hunnit vara hos doktorn. tältat med fina vänner i salusand. varit hos doktorn igen. haft mardrömmar, rivit sönder armarna när jag sovit. fått 24 myggbett. käkat 7 bananer.
To be continued...


Postad i: fanny Kommentarer (1)

Orka rubrik, nej.

Hejsan svejsan. Jag sitter hos Hoda just nu för att jag, Hoda och Linnea har varit ute och fotat till min och Hodas blogg. Det blev nog bra, hoppas jag iallafall. Jag har bestämt mig nu. Att jag ska ta tag i detta med bloggningen. Jag ska uppdatera så fort jag har tillgång till internet vilket jag inte har just nu men.. Det ska nog bli fixat snart. Vill ni veta något roligt? I LÖRDAGS TRÄFFADE JAG LISA OCH FANNY. Så himla roligt det var, helt sjukt vad jag har saknat kvinnorna. Alla flingor i paketet fick det äntligen vara för några timmar. Sen träffade jag PETER, MATTIAS, EMMY, ANTON OCH SOFIE också. Det var också hur roligt som helst. Jag har längtat efter att få träffa dem. Nu ska jag sluta svamla och göra något vettigt. Hihihihihih. Hejdå. Eller något.
Hade lovat er en bild på min nya hårfärg. Vad tycker ni? Passar jag i blont? Det är ju inte extremt blont.
Sådär. Nu slipper ni alla Fannys egobilder. HAHAHAH.¨
Postad i: katarina Kommentarer (1)

9 minuter innan 12

hej alla sötnosar. imorgon bitti ska jag till doktorn. det ska nog gå bra hoppas jag. så jag hör av mig när jag kmr hem.. dessutom måste jag svara på den där dumma frågestunden.. hmm :]] iallafall. hoppas ni har det hur bra som helst. uppdateringen är ju inte den bästa när det är sommar:)

//fanny
Postad i: fanny Kommentarer (0)

Panik.

Allmänt mycket panik i min skalle. Vi har inget internet så att jag kan inte uppdatera bloggen. Jag läste Fannys fina inlägg och fick panik. Shiit vad mycket jag saknar Lisa och Fanny. Liksom, alla flingor är inte i paketet. Får bara sinne på allt detta. JAG VILL TRÄFFA KVINNORNA NU!! Jag har förresten blivit blond. Hihi. Ja du, det är kanske bra. Jag visar er sen hur jag ser ut i mitt nya jag. Har inga bilder nu. Det är inte min dator jag sitter vid. Måste dra. Buhhuuuu orkar inte.

Ibland önskar man att allt inte var så krångligt och att allt bara skulle funka.
Postad i: katarina Kommentarer (1)

this is so epicvärldens finaste mattias.
saknar dig :(((( NÄR SKA VI ÄTA PÅ DONKEN, 3 eller 4 cheese?
Postad i: fanny Kommentarer (0)

ladies and gentlemen

katafuckingstrof i min hjärna och typ myrornas krig i kroppen.
idag har jag och min kära mor varit i umeå, trevligt. jag spydde nästan inne på en affär så jag fick kuta ut. najs. hann en sväng förbi mediamarkt för att köpa hörlurar dessutom. jag älskar mamma.

Postad i: fanny Kommentarer (0)