>

cocacolahiihii

Söndag, en bra dag.

Söndag igen, jag sitter här hemma och gruvar mig för att skolan börjar på allvar imorgon. En hel skolvecka innan jag är ledig igen. Det känns verkligen som att sommarlovet bara flög iväg. Nackdelen med Söndag är att man vet att det är Måndag dagen därpå. Fördelen är att man får ta det lugnt. Vila upp sig och göra ingenting. Det kan verkligen vara behövligt ibland! Att inte behöva ha något att göra. Oftast då jag går omkring hemma och inte har något att göra så tänker jag väldigt mycket. Jag tänker på allt mellan himmel och jord. Ja jag är värsta grubblaren på Söndagar. Det är så skönt, att bara få tänka ifred. Utan att något annat stör.
Igår var jag hemma hos Elsa och åt sushi för första gången i mitt liv. Nu är jag en erfarenhet rikare. Sushi var helt okej, men jag tyckte att de andra grejerna som hon hade lagat var godare. Vet dock inte vad det var, maträtterna hade en massa japanska namn som jag tyvärr inte la på minnet. Det var i alla fall en väldigt trevlig kväll med mycket prat och flumm. Jag och Fanny spårade som vanligt. Men det gillas. Ja, nu orkar jag inte sitta här och svamla. Hejdå!
Happyface på mig för att Elsa är så grym på att laga mat! Helt underbar människa!
Postad i: katarina Kommentarer (0)

oskarp

hej. idag har jag fikat med johanna katarina och peter efter skolan. trevligt. jag mådde bra men nu mår jag dåligt. det gör inget det blir en lugn kväll ensam, det behöver jag. ha en fin kväll, jag bjuder på en ful gammal bild.
Postad i: fanny Kommentarer (1)

crazy shit

hej. skolan är lite bajs. men jag spanar på 95or jaaaaa heheheheheh det är väl det som räddar mig.
förövrigt. not so much, blir nog en skön helg, börjar ca 11 imorgon och på lördag blir det middag hos världens finaste elsa.

håret 
Postad i: fanny Kommentarer (2)

vilket intro?

dudududuuuuu dudududuuuuu dudududuuuu dududududu duduuddu dududu dududududududuuuuudududdududududuuuuuuuuddduduuuuuuu
den som gissar rätt vilken låt får massa pussar , love
Postad i: fanny Kommentarer (1)

Videoblogg från Lycksele.

Postad i: katarina Kommentarer (2)

Hejsan gott folk!

Jag sitter hemma i Storuman nu den sista kvällen innan jag börjar dra mig österut. Nu är det såhär att jag ska snacka med mina kära bloggkollegor. Ta ett allvarligt snack om att vi måste skärpa oss med uppdateringen (ja det handlar om mig och Lisa). Denna höst ska vi ta igen allt detta. Mer videobloggar och inlägg till folket, jag känner att det behövs! Jag har gjort en massa saker i sommar.

1. Jobbade i tre veckor i Vålådalen på samiskt konfirmationsläger.
2. Färgade håret blont
3. Åkte till Lappis och var där med Andrea.
4. Jobbade som gatumusikant i Storuman i två veckor.
5. Åkte upp till fjälls till Farrokken och sov i kåtan i en vecka.
6. Drog på Tärnabymarknaden med Liv Andersson Aira. Det ägde!
7. Åkte till lycksele över dagen med Hoda och Erika och flummade runt.
8. Åkte på Sverigeresan och talade om för Sverige hur underbar Jesus är.
9. Gick omkring hemma en vecka och vilade upp mig efter sommarens bedrifter.Vålådalen, bästa tiden i mitt liv. Helt oförglömligt. Känns som att en del saknas när jag inte längre är där.Lappis, Andrea du är bäst. <333333Tärnabymarknaden med Liv. Du gör mig hel, min vackra Liv. Saknar dig till månen och tillbaka. <3

Hade tyvärr ingen bild från Lyckseledagen med dessa brudar. men den var verkligen fullkomlig. Har alltid så roligt med er. Vi spårar alltid. Ser framemot fler dagar med er. Älskar er. <333Sverigeresan. Så mycket man gav. Men så mycket man fick. Helt otroliga två veckor. Underbara människor. En underbar Gud.

Det är sjukt vilken bra sommar jag haft. Jag kan knappt beskriva den med ord. Jag längtar redan till nästa sommar med nya galna upptåg och vänner. Jag vill bara uppleva allt igen.

Postad i: katarina Kommentarer (1)

soul

bäst just nu
Postad i: fanny Kommentarer (0)

liiisa

Jag tycker det är dags att svara på frågastunden:(

Postad i: lisa Kommentarer (0)

det är ju nästan aldrig nån som bloggar här...

Halllååååå Mattias här! haar iiingen aning om vad och varför jag ska skriva nu meeeen aja jag mår jättebraaa så nu ska jag göra smygreklam för AWFAM hehehehhehehe (A)
om det är nån liten stackars läsare som inte känner till A Wish For A Maniac (AWFAM) såå är det mitt band och ägarna till bloggen kan ju hålla med om att vi äger sååååå spana in vår fansida och tryck gilla om du gillar :) https://www.facebook.com/AWishForAManiac?ref=ts
VI SKA JU LIRA I HELGEN !
befinn er i DÖBELNS PARK 22.30 på lördag!
osså ska vi lira på Umeå Energis kraftskiva på söndag det kommer bli jätterandom men aja vi ska röja sönder stället
vi ska röja sönder på döbelns också
jaaaaaaaaaaaa
ååå jag utnyttjar bloggen till att göra reklam :/
(vad betyder pingback det står bredvid inställningar jag vågar inte trycka)
fin bild på fult band..! liksom kolla! fulare har ej skådats
och bara för att de alltid tjatar här om att ni ska kommentera så säger jag att ni slipper det nu fett drygt att kommentera och jag kommer absolut inte svara menmen..
see you @ DÖBELNS PARK //// Mattias den mest trogna läsaren av denna blogg tragiskt nog
Postad i: midgårds godbitar Kommentarer (1)

meep

oj här går det vilt till.....
Postad i: fanny Kommentarer (1)

jag är duktig chey

lisa vill inte att jag gör en egen blogg. den lilla busen. saknar henne..
igår fick jag äntligen träffa katarinaaaa ååå höll på att gråta :( och lyddan men de är på sverigeresan.. <3 men det var trevligt! sedan drog jag andrea och sofie hem till sofies crib @ tomtebo och myste under täcket heheheheh och såg på crossroads (åå älska britney innan hon var oförstörd.. jag måste sluta skriva saker inom parentes)
sedan fick vi sjukt god mat på sofies gatas partey eheheh fett coolt!
Sofie körde bil sen till teg duktig chey och katarina sjöng hon var huuuuur duktig som helst sen gick jag och peter till stan ja.. men men nu ska jag sluta pladdra pussbah! BTW drar till stockholm imorgon bitti så vi hörs inte förrän på onsdag.. lisa/katarina kanske kan uppdatera ;] (LISA VET ATT DU SER DETTA)

en gammal bild från när jag var med lisa, det var myspys <3
Postad i: fanny Kommentarer (1)

knappast

Fanny ska då inte skaffa en egen blogg hallååå
'
liksom vadfan
njae
Postad i: lisa Kommentarer (0)

r a s m u s

idag har jag fikat med min kära vän rasmus i sfparken, där träffade vi dennis och vicki sötnosar. ja.. det var allt, hejdå .. fin old pic från förra sommaren, najs!
Postad i: fanny Kommentarer (1)

glamorös kanske

säger bara true blood, ska se det nu och det bör alla se.
hahahahah
Postad i: lisa Kommentarer (0)