>

cocacolahiihii

hiss/dissFina kommentarer. Som denna tex,

du verkar vara en jäkligt stark person, jag känner inte dig men jag önskar dig verkligen all lycka! Du har bra åsikter, du är stencool och damn attractive <3 Känns som att du klarar av allt! Du kanske tycker jag är ett freak men jag ville bara säga hej... hihi hej

vet inte vem som skrivit den men det var jättegulligt verkligen! Blev typ glad x 100000! TJOHO!!!

Idag ska också en färg hissas, nämligen RÖD. det är fint. hehehe min jacka är röd jetecool!

haha egentligen vill jag dissa jättemycket uttjatat tex skolan, idioter men.. jag ska inte! jag tänker istället dissa kylan utan snö. liksom vafan om några månader kommer jag whinea sönder pga all snö men liksom nu är det snart december och jag har ingen julkänsla:(

Jag tänker också dissa att ingen är hemma och ger mig mat. måste äta chips om nomnom <3

Postad i: fanny Kommentarer (3)

jag vrider bilder för att göra dig irriterad

ikväll hade vi på bloggen (cheerios. gilla oss på fb dirr) spelning på schmäck. det gick bra! :) <3 har haft fullt upp hela veckan, imorgon väntar gitarrlektion, redovisning sen konsert hela kvällen. fikade med finaste julia i väntan på bussen. mysigt. nej nu ska jag fan sova så hörs vi någon annan dag. puss.
/fanny
Postad i: fanny Kommentarer (0)

angående käken

ja wazzöp med min käke är ju en bra fråga eftersom jag knappt kan äta längre. eh jag råkade ta i ett häststängsel och då smällde det till i huvudet och sen 3 år tillbaka typ har jag haft problem, men sen i somras fick jag hjärnskakning och då blev det värre. så jag åkte till min läkare och han kunde inte hjälpa mig så jag fick remiss till käkkirurgin och där har jag röntgats och det visar sig att käken har "hakats lös" och på det sättet har det bildats var och blivit inflammerat. En operation skulle nog ordna det men eftersom jag bara är 17 bast så är det en stor risk för halva ansiktet kan bli förlamat. Så nu. ny remiss. kuuung. klinisk oral fysiologi, spännande.

förövrigt: har fullt upp hela veckan. är utbränd och ska rullas in i någon superröntgen på tisdag i 2 timmar, livet leker! hoppas ni mår bra, cheers!


 life is good jag är inte död iallafall!
Postad i: fanny Kommentarer (0)

ingen bor i skogentjollahopp!
ja här händer inte så jäkla mycket. har fullt upp.. och är redan stressad över skolan innan den ens börjat. eller egentligen är jag inte stressad över skolan, utan mer stressad över att jag missar så mycket pga. läkargrejs.
inte imorgon men veckan efter har jag t.ex. fullt upp...

tisdag; skiktröntgen
onsdag; bio med mina bitches!
torsdag; schmäck-spelning om jag inte minns fel.
fredag; starforlifekonsert i aula nordica. åherregud!c:

och denna vecka.. vad händer då.. på fredag är det FeeeZZZtt på skolan. spännande, måste hitta en outfit.

jag lever iallafall, love.
Postad i: fanny Kommentarer (0)

hmmmmmmmmmm

Nu går det dåligt för bloggennnn detta måste styras upp men vi kan meddela att Cheerios återkomst är på ingång. (!!)
nej jag tänker inte använda komman det blir mer dramatiskt utan.
Postad i: lisa Kommentarer (1)