>

cocacolahiihii

Fett med tagg!

Just nu är jag bara allmänt taggad på livet. Är så himla glad att jag drog hem till Storuman. Älskar alla männsikor här. Det känns så skönt att allt bara får vara som vanligt för en helg. Nu tycker jag att vi taggar kvällen och allt vad den har att erbjuda. Så nu köööör vi. Vi hörs sen. Ska dra nu.
Orkar inte HAHHAH. Flumm. Pussba.
Postad i: katarina Kommentarer (0)

julmust osv

heeeeej:D
det gick bra hos farbror doktorn, inga mer detaljer. 
var på dejt, mycket bra <3 mysfaktor 2000!
EFtersom jag inte mår bra drog jag hem sen.. menmen
dags för julmust bitches, ciao!
PS. skaffa aldrig lösnaglar
Postad i: fanny Kommentarer (0)

4 månader bby

yey hörde att bloggen fyller 4 månader idag!<3
hmm.
det firar jag med att va sjuk, ha pisslektioner, bryta naglarna på idrotten och sedan läkaren.
great. hejdå
Postad i: fanny Kommentarer (0)

plugg fyfan

sitter och gör en av alla tusen jvla uppgifter.. en powerpoint uppgift om veronica maggio.
det är faktiskt en grej jag är ganska bra på, layout osv. tycker det är skitkul att klippa ihop typ filmer, redigera bilder och sätta ihop allt till ett sluresultat. hmm, media i framtiden?
en sneakpeak av uppgiften
Postad i: fanny Kommentarer (0)

jaja

Jag och Fanny var ute och fotade häromdagen med min analoga systemkamera och nu är bilderna på framkallning, och de är färdiga på lördag:) kommer nog scanna in dem också och visa några!
För övrigt klagomål på för lite uppdatering som vanligt men hej det är vår, eller nåt.
bild som mamma tog anlogt på mig i slutet av nian
Postad i: lisa Kommentarer (0)

k cool

vänner. familj. stalkers. jag har varit och gjort manikyr.
vad tycker ni? det är gelenaglar ;]
Postad i: fanny Kommentarer (4)

tattoo?

Idag.. skulle vi öva klockan 10 med ensemblen, så jag tog bussen till umeå klockan 7.50.. och när jag kommer till skolan visar det sig att vi inte behövde öva något, så jag kunde likväl tagit 11.10 bussen som jag brukar på tisdagar, väldigt kul att veta när jag fått 4 timmars sömn inatt. FML. hårt.
Efter skolan drog jag på stan med mina fina vänner katarina, elias, peter och andrea <3 När vi gick så mötte vi ngn p12a och ngra fjortisar.. och när vi passerat dem så kände vi en stark lukt.. bränt? När vi vänder oss om så ryker ena bruden väska, thats weird?!?!

Nu är jag hemma. Trött och sliten som faaan, vill sova men jag har grejer att göra så.. det får vänta :( Hoppas alla får er superfin kväll och ät lite glass, det är fan tisdag.
min vän peter tatuerade mig, niiice <3
Postad i: fanny Kommentarer (0)

pissigt

alltså.. det är bara jag som bloggar.. det suger......
Och jag har inget att berätta om ens. Det finns inget jag vill berätta för jag har så svårt att fokusera på det positiva just nu. Jag kommer inte att somna ikväll iallafall :( 
en hälsning till klassen som lisas kompis matilda gjort! <3
Postad i: fanny Kommentarer (0)

roadtrip

haha vad hände?!?!
Postad i: fanny Kommentarer (0)

bye

Vet ni vad. jag är faktiskt lite förbannad. eller inte lite, ganska mycket. Jag vet inte riktigt hur fan jag ska formulera mig men här kommer det.
Bara för att jag alltid var den glada människan så ska jag särbehandlas, inte på ett bra sätt dessutom utan mer:"Nej hon klarar sig själv, hon är stark, det glömmer hon vi kan såra henne för hon är ju ändå alltid så glad." Och nej det stämmer inte, just nu är jag så jävla arg över hur vissa lärare på min förra skola behandlade mig. Den dagen då jag bara kollapsa ihop så sa lärarna när jag låg där på golvet, halvt vaken:"asså vi går på lunch, haha lycka till!" Ingen ringde ambulans, ingen hjälpte mig till skolsköterskan, ett blodkärl hade ju förfan kunna gått sönder?!?!? WAZZUP MED DETTA. Ne nu är jag rikligt förbannad när jag tänker på det, och snart firar jag ettårsjubileum med mig själv. skål fanny, det har varit den värsta tiden i ditt liv.
Tur jag har vänner som bryr sig. Men nu vill jag bara finna mig själv igen.
Postad i: fanny Kommentarer (3)

bebi

Postad i: fanny Kommentarer (3)

5 kg tyngre massa på jorden

hej alla sötnosar
jag är i malå, kom hit igår efter jag varit med lisa och sedan ätit kinamat med min fina mor<3 Nu sitter jag med farmor, min syster och fader och kollar på så ska det låta. Har serri gått upp 5 kg sedan igår, mår inte bra alls... men men mat är fan mitt liv så k bry!

Ikväll ska jag äta sönder en massa chips (åherregud) och typ sitta vid datorn. soft.

pussbah.......................

Postad i: fanny Kommentarer (0)

photoshooot

Igår var jag med världens finaste Lisa. Vi träffades runt 12 på stan och gick omkring för att fotografera med hennes analoga kamera, bilder kommer om några veckor vi kan visa dem då.Det var jättemysigt och jag saknar henne redan :[ Vi träffade på en äcklig gubbe (går inte in på detaljer) så vi flydde till mekka för att fika! <3 Här kommer lite backstage bilder , puss.

btw. ni kan väl åtminstone kommentera slänga in en liten kommentar. :(



Postad i: Allmänt Kommentarer (2)

jag ska bli poet

så mycket att förlora varje val jag gör
så tunga steg varje kliv jag tar
förlorade systemet och en vardag jag byggt upp
allt föll som ett kortleks-hus i ett spel som aldrig blev av
trodde jag fann liv och en låga gnistrande kvar
en liten gnutta gjorde mig paranoid
förlorade allt jag hade och aldrig nånsin får
snälla, låt mig va den jag var igår

jag förstår inte texten jag skrev men det är nice.
Postad i: fanny Kommentarer (0)

in the night i hear them talk

http://fannieed.blogg.se/ är den finaste människan, efter en skål med smet och den fina texten om mig som finns på hennes blogg är problemen bortblåsta, nästan...
love you broh <3
förövrigt bloggar jag alldelens för mycket.. måste ge mig, dags för paus kanske!?!?
PAUS
PAUS
PAUS
PAUS
PAUS
PAUS
PAUS
PAUS
PAUS
PAUS
PAUS
Fan vilket roligt ord!
Postad i: fanny Kommentarer (0)

plysch

jag vet fan varken ut eller in längre. Vad hände egentligen? Var det någon som slog mig i huvudet med en stekpanna eller vad har gjort mig så jävulst förvirrad? Inte bara att jag glömmer saker, jag kan inte ens bestämma åt mig själv eller veta hur fan jag känner. Jag känner ingenting, ingenting. Wazzup med det? Varför är det ingen som kan ge svar på mina frågor förutom jag själv. Fuck life säger jag bara, fuck the system.
Jag känner faktiskt något, något som säger att jag behöver vara ensam ett tag. Men hur fan ska det gå till när skolan börjar om mindre än en vecka och hundratals ansikten strömmar mot mig hela tiden? Önskar jag kunde stanna tiden ett tag, bara ett litet tag för att reda ut min ihoptrasslade hjärna. Men både du och jag vet ju att det är omöjligt, men om jag bara kom bort ett tag och slapp tänka på andras känslor, och istället vad som är bäst för mig, det skulle vara drömmen.
Med detta säger jag fan tack och hej. Tänker fly ett tag, det blir nog afrikas savann eller något annat farligt, för who cares liksom, det är ju bara jag, en av 6,6 miljarder människor, trodde jag seriöst att jag var någon speciell?Face the fact, jag är fan bara en i mängden.

Postad i: fanny Kommentarer (0)

huvudsakligen

Vet att jag är het, ni behöver inte berätta det för mig. Som om ni skulle göra det också, jävla parasiter
Postad i: fanny Kommentarer (0)

polaroid

Postad i: fanny Kommentarer (0)

random shit

vicki fotade mig ute häromdagen. hon tyckte bilden blev fin. jag tycker om henne.
Postad i: fanny Kommentarer (2)

Nya glajjor.

Jag har köpt nya glasögon idag. Jag kände att det behövdes. Jag har typ aldrig ägt några förut så det är lite illa. Våren är kommen och jag är så lycklig. Våren gär mig så glad. Det är min favoritårstid. Det kan inte bli bättre. Jag älskar när snön töar bort. När gruset börjar komma fram och när kvällarna bara blir ljusare och ljusare.
Gött nanting.
Postad i: katarina Kommentarer (0)

fin vän

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

musikdirekt

Jag gick upp vid 8 tiden imorse sen så åkte jag till norrlandsoperan, blackbox (ni vet där mando diao spelade och golvet rasade?) Dagen var väldigt lång med soundcheck, mat på donken och latte på sandys. Klockan 3 drog det igång och jag var så nervös att jag fick kväljningar bakom scenen.. Jag och mina bloggkompanjoner Lisa och Katarina var näst sist ut och det gick riktigt bra! Jag failade lite men det märktes knappt, och jag tror jag hade 20 vänner där ;o När de ropade upp vinnarna så var vi en av dem.. Asså jag kan inte beskriva glädjen, så sjukt roligt! Jag har aldrig varit med i en tävling förut, och nästa helg ska vi till skellefteå för att tävla vidare.. HERREGUD! Är så jvla stolt över er tjejer.. <3 LOVE!

Tack så jättemycket till alla som var där! Massa puss, får försöka fixa fram en video sen!

PS.1 Dennis äger för han har bara rökt två cigg idag!<3

PS.2 Ni borde gratulera oss!<3

Postad i: fanny Kommentarer (0)