>

cocacolahiihii

smart may have the brains, but stupid has the balls.

hej alla små jultomtar.
Idag har jag varit på stan med min mor och handlat i den hysteriska julrean, fick hem två mössor, hängslen och en tröja [: ( OMG LOVADE MIG SJÄLV ATT INTE SKRIVA OM KLÄDER ) ...

Imorgon är det nyår, ganska nice osv. Jag ska vara hemma hos min kompis Reb med en massa peeeps för att käka middag och hare allmänt nice. OCH SJÄLVKLART SKA JAG BA DRICKA COLA - guess what, det är jag som röjer på alla alkoholfria partyn.

Tycker att ni verkligen ska fråga en massa frågor i den fina frågestunden lite längre ner, ni har ju chansen för "fehun", som min kära kompanjon katarina brukar säga<3

Ikväll ska jag bara slappa och se någon random film, kanske New Moon.. hehehehe kommer drömma drömmar om mina två favoritpojkar inatt, Jacob och Edward.. Vilket team är ni på, Team Jacob eller Team Edward?

 
Tänkte bah visa en bild jag tog häromdagen, höh.
Postad i: fanny Kommentarer (1)

badass

Är sjuk och hemma, kul, lyssnar på The Rolling Stones. Ska nog bara spela gitarr och sitta vid datorn idag, hehe... Finns så mycket bra musik och rolling stones är badass, fast ändå inte. Lyssnar på as tears go by, jättefin låt av dem. Mick Jagger var typ värsta badboyen men han ser hemsk ut, haha alla i bandet såg förjävliga ut men alla ville ha dem ändå, det lönar sig att vara musiker! Sen ramlade nån ned för en palm också? De lever farligt.

en aldrig visad bild på mig, jätte intressant, ja. Tycker hårsnoddarna ser ut som ahlgrens bilar:=)
,
och,
sen av någon anledning startade fanny en frågestund sådär andra dagen, så fråga fråga!
Postad i: lisa Kommentarer (0)

cover av gubben i lådan!

Hallå:) Har just redigerat de inspelningar som gjorts hos mig den senaste tiden, bl.a. gubben i lådan ! Kanske att den kommer upp på bloggen?! Ja det gör den hehe. Medverkande i inspelningen är iallafall jag och mina bloggkompanjoner, Fanny och Katarina på sång, samt Mattias på trummor och Viola på elgura + Emmy och Peter.

Spelades impulsivt in en tisdagskväll efter för mycket cola. det är därför ni bara får höra 30 sek:]
Postad i: lisa Kommentarer (7)

question tiiiime

hey alla vänner. JAAAA eftersom vi är så otroligt awesome och beeest så kör iaf jag på en liten frågastund, fråga allt mellan himmel och jord. ( vet inte vad mina kompanjoner tycker om detta men he är luggeee :]] )

ASK ASK ASK ASK ASK

puss puss / the bitch

och medans ni klurar ut frågor kan ni ju lyssna på denna man som har en röst av guld..
http://www.youtube.com/watch?v=B4ZGMzNdP5o älska älska älska
Postad i: fanny Kommentarer (7)

Statusuppdatering made by erika.

Statusuppdatering från kvällen gjord av erika. Ingen kommentar. HAHA.
Postad i: katarina Kommentarer (2)

Katarina is in tha house.

Ja bokstavligt talat mina små sötnosar. Jag är hemma nu. Efter att ha varit på bastukväll med mina skönheter. Det blev mycket flumm i bastun men det behöver vi inte ta upp här. Jag kom på igår när jag sett Fannys och Lisas inte minst tokiga inlägg att jag antagligen kommer stå för den seriösaste delen av den här bloggen, haha. Men jaa, här får ni en lie bilder från min kamera. Det är mest flumm.
Postad i: katarina Kommentarer (0)

videovideovideo

hej alla fans!
tänkte bara visa hur underbar jag är osv osv osv.

hejdå. puss.

 

Postad i: fanny Kommentarer (0)

Randomcola

Videobloggen som utlovats! En brist är dock att Katarina saknas.
Postad i: Allmänt Kommentarer (3)

bildbomb från lady gagas cam

          mångo. snygg blogg eller hur? Tycker att jag och mina kompanjoner förtjänar lite kommentarer!
Postad i: fanny Kommentarer (2)

A Fine Frenzy

En av mina absoluta favoritartister är A Fine Frenzy, aka Alison Sudol. Nog för att hon är en fantastisk sångerska och låtskrivare, men också hennes utseende. Skulle verkligen inte tacka nej till att se ut som henne, verkligen inte. Alltså håret, hyn, smilgroparna... hon fick verkligen allt. lyssna :)


Postad i: lisa Kommentarer (0)

Vi är på G.

Postad i: lisa Kommentarer (0)

presentation (tänk english pronounciation)

Hej, nu sitter Fanny och spelar ohboy på piano, det är fint!<3 Men vi ska presentera oss litegrann.

FANNY: en skön brud som älskar cola och chips, och smör. Men hon gör annat än att äta också, hon sjunger, dansar och är allmänt grym. Hon är sjukligt söt och rolig och hon har ett väldigt utmärkande garv vilken gör henne lätt att ursklilja i folkmassor. Och hennes skönhet tindrar av hennes blonda hår och vackra hy, och hon har de finaste ögonbrynen jag någonsin skådat. Hennes favoritartist är Lady Gaga, och min första tanke då jag såg Fanny var att hon såg ut som Lady Gaga, inte dåligt det inte.!! så satsa kvinnan har potential på alla forum. Ps. Fanny är busigast. <3



LISA: är en väldigt epic människa, en storslagen favorit i allas pumpande hjärtan. Vi två är väldigt olika varann, hon får alla k-illar. Dessutom hatar hon pizza, tacos, kebab etc.. Istället far hon hem en fredagskväll och äter gröt. Jaa ni hörde rätt, GRÖT! Kvinnan har ju seriösa problem, men säg inte att jag sagt något. Får inte glömma att Lisa är sjukligt söt, hennes blåa ögon gnistrar något kopiöst och får vem som helst på fall. Så, vad tusan har hon för intressen förutom gröt.. Typ, att sjunga, vilket hon är riktigt duktig på, dessutom spelar hon gura som en liten gudinna och piano som en kvinnlig Robert Wells. Lisa-Fisa är singel och sökande. HAHAHAHha ja puss osv<3



KATARINA: är så busig, aka katarina den fina. Hon är egentligen från Storuman, men har rest 24 mil till Umeå för att satsa på musiken. ingen vet bättre att shakea rumpa än hon, hon vinner danstävlingar dagligen. Och inte nog med det, så är hon dessutom fantastisk på att sjunga! Katarina gillar renkött, det är inte ok tycker fanny. Fanny är cp. Fast det är Katarina också, puss <3 Katarinas skratt lockar allas andras skratt, det är hon som är festen! And party, and party, and party, and pa pa pa pa party. Katarina är helt enkelt fantastiskt fabulös, Bruden med stort B, en samisk skönhet.



PS skicka in tips på killar till den kommande kategorin McDream, puss osv.

Postad i: Allmänt Kommentarer (3)

Första inlägget.

Tjatja alla sötnosar. Nu tänkte jag att jag skulle ta och skriva första inlägget på våran blogg. Det är alltså jag, Lisa och Fanny som bloggar i denna blogg. Vi kommer att blogga om allt möjligt roligt. Flummiga saker, musik, våra liv och massa annat kul. Just nu så sitter jag bara hemma. Förkyld och ensam. Jag är i Storuman och Fanny och Lisa är i Umeå med varandra. Så det suger. Menmen, det blir nog b r a b r a ändå. Haha. Nu tänker inte jag skriva nå mer, ni lär ju höra nått från mig sen.
Postad i: katarina Kommentarer (0)

Välkommen till min nya blogg!

Postad i: Allmänt Kommentarer (1)