>

cocacolahiihii

photoboot @ rubis

jag ruben och fanny lekte lite häromdagen<3

Jag vill skriva ner så mycket, jag vill att andra ska förstå mig. men jag kan inte, det är inte rättvist mot mig själv att liksom berätta mina innersta tankar. men det jag vet är att jag behöver vara helt ensam ett tag och bara tänka på mig själv, det behöver jag. sry mina små änglar. lämna ngn kul kommentar.


Postad i: fanny Kommentarer (3)

hej

Postad i: fanny Kommentarer (1)

grattis sämstabloggen

idag fyller bloggen 6 månader!! WIIII!! (skriv grattis)
jaa.. för att fira tänkte jag svara på frågestunden och baka en tårta men jag är sängliggandes för jag är klumpig så får det bli någon annan dag. min mor ska vara duktig att ringa min doktor så det blir nog bra...

förlåt men vafan... DET ÄR INTE BARA MIN BLOGG OKEJ:] krya på dig fanny, tack fanny det ska jag.

Postad i: fanny Kommentarer (2)

africa is the place to be

tänkte bara säga att jag tänkte svara på frågestunden inom ngra dagar såå äre ngt så fråga nu eller.. så får ni aldrig veta. juste, bloggen fyller 6 månader om 2 dagar, så då ska jag baka en tårta. visa den för er. och sen äta den? låter det bra. svar ja.

jag sitter och sjunger på toto's africa <3 mycket roligare med stämmor och det är svårt ensam, fysiskt omöjligt. uppdaterar imorgon. klart slut. over and out!
omg så het.
Postad i: fanny Kommentarer (2)

.

Postad i: lisa Kommentarer (0)

emotimmen


Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

spöken finns true story

idag mår jag inte bra, dessutom värre än igår. men jag tog mig ut på en promenad. hittade ett spöhus. trevligt! tur man är fräsch och het. hmph.
förövrigt.. jag tycker ni ska börja läsa Nadjas blogg, hon kommer uppdatera snart så det blir jättekul med en massa bilder och humor, fullt ös! (haha än så länge är det bara jag som uppdaterat på den, jag är så busi!)
lovar det är spöken under bron.
Postad i: fanny Kommentarer (0)

dampii

jag ligger hemma inne och är sjuk, jag orkar ingenting. fett störd bra sommarlovsbörjan.
ne nu ska jag inte whinea. hoppas alla har en jättefin kväll:)
den här bilden gör mig så glad. den är från projektveckan. Fina minnen därifrån! Love you guys.
Postad i: fanny Kommentarer (0)

lalalaaaaa

hey suckers.
jag vaknade nyss hihihi för jag var ute sent igår, elias var söt och skjutsade hem mig. Nu sitter jag här, i min ensamhet och mår illa som en häst, feber som vanligt yey, det är för att jag är så het.
Jag ska lägga ut bilder när jag fått av mina fina vänner men.. det lär ta ett tag :(( men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;]
den låten är bäst. den som gissar rätt vilken det är får 10 poäng!<3
Postad i: fanny Kommentarer (2)

sommarlov

Mina fina vänner Nadja och Sofie åker karusell:]
Postad i: lisa Kommentarer (0)

jag fattar haters gonna hate

tja alla readers
igår var en jääävligt lång dag. (lovar att lägga ut en bildbomb sen)
jag vaknade typ ... en halvtimme innan jag skulle fara, men jag hann med allt ändå för jag är pro. På dagen var jag i skolan med mina fina klasskamrater och sjöng kör. Vi kollade på alla studenter som sprang ut, så jävla lyckliga alla var, jag fick serrii rysningar. Om två år kommer jag gråta sönder.......................

Sedan drog jag hem, sov, och åt middag med min familj, sen tillbaka in till stan för att leka med världens bästa människor och kolla på band + tivoli (heheh)
Jag peter och andrea hade det också mysigt för vi är awesome minus myggen.

På tal om andrea. så är hon den sötaste flickan som finns på denna jord.
Hon finns alltid där för en och bryr sig om alla, hon vill att folk i hennes närhet ska må bra.
Du är så fin kära vän, te amo.


//fanny
 standard
Postad i: fanny Kommentarer (0)

bacon is good for me

Fråga:
hur fan kan du ha så satans bra humor och ändå va fett snygg?
Svar:
haha tack eller något! Jag har väl inget svar på den frågan förutom .. tack? eh öh min humor är lite cp/konstig/bäst. och snygg? njaaaa.. det tycker jag inte. Jag ser väl bara annorlunda ut. men tacktacktack!
Postad i: fanny Kommentarer (0)

bildbrist

idag har jag gått flera äckel-kilometer fram och tillbaka och träffat på ett peddo, tur man är snabb på att springa.
jag är fett sur. allt jag vill göra krockar med något annat. som nu på fredag, jag villlllll till robertsfors på middag men det krockar med rebeccas födelsedagsfirande. så fett deprimerande. aja, skolavslutning imorgon, kommer nog gråta men ja, spilleroll jag har ändå inget smink att oroa mig för, hah!
peter har förövrigt lovat mig att bjuda på middag, vi får väl se hur det blir med det ;] (göre annars dödar jag dig)
Nu ska jag duscha, äta, fixa allt för imorgon sen ska jag tamefan sova, vi hörs ikväll eller imorgon när jag kommit hem till pappa på natten............. för det är fan saf.. men det får ni höra om då, kyss<3
stek bild från turkland
Postad i: fanny Kommentarer (0)

seriös brud

okej, jag vill inte vara med i era fucking spamtävlingar så sluta peppra mig med dom ffs!!!

förövrigt. jag har gjort en SERIÖS VIDEOBLOGG till er, jag är så bäst!! puss nu ska jag lägga mig, har världens cp huvudvärk.. hejdå fanny krya på dig<3


Postad i: fanny Kommentarer (2)

look in to my eyes and you will see


Postad i: fanny Kommentarer (4)

swänglish

åwh. jag och lisa diskuterade häromdagen, om vi skulle skriva ut ALLT som har med vårt personliga liv att göra här på bloggen, hur mycket läsare vi skulle ha. Men som tur i oturen gör vi inte det, ni får endast veta en bråkdel annars skulle världen gå under.
Snart ska jag dra med några kompisar till min gamla skola och kolla på 9:ornas revy, hoppas den är bra! Ikväll ska jag väl.. typ.. fan jag har inget gott i skafferiet, antar jag får baka en kladdkaka och i min ensamhet kolla på: total blackout, jersey shore och desperate housewives. gr8! <3
OCH OM DET ÄR NÅGOT NI VILL FRÅGA SÅ GÖR DET BARA I WILL ANSWER WITH LOVE IN THE NÄSTA INLÄGG<3
men fråga inte varför jag lägger ut en bild på mig själv i varje inlägg, det har jag inget svar på...................
Postad i: fanny Kommentarer (4)

with or without

Alltså vadfan hände med vädret? :(( Jag vaknade typ nyss, har sovit ca 12 timmar, behöver fan min skönhetssömn, inte undra på att jag är så snygg!..... Ne men det var skönt. Dags att äta, min matochsovklocka (hahahahaha) ringer heeelatiden!
Hmm annars då? Förutom en massa strul med mig själv och panikångest hit och dit så är det skolavslutning snart. Blandade känslor faktiskt, ska bli skönt utan en massa noter, skalor, terser osv meeen jag kommer sakna mina fina vänner så sjukt mycket. Och var tusan håller katarina hus, jag saknar henne så mycket att jag tillochmed drömde att hon kom hem inatt.. :( fml
Ni borde skriva något fint till oss.
i am a weirdo
Postad i: fanny Kommentarer (6)

lite analoga bilder

Postad i: lisa Kommentarer (0)

fanny blir poet

Någonting fattas och jag vet faktiskt vad,
snälla kom tillbaka jag känner mig så svag
Min längtan är så stor jag känner mig så dyster,
jag faller nu sakta sönder du är som en syster
Tiden går så långsamt utan dina andetag vid min sida
Så snälla kom tillbaka jag vill inte mer lida..
Nadjas bild
Postad i: fanny Kommentarer (0)

det vackraste jag vet

Jag måste ha världens vackraste mamma. Jag älskar dig något oerhört. 

Postad i: fanny Kommentarer (4)

fredagsmys, om det så är det sista jag gör

hej alla kära läsare!
Alltså. jag är så sjukt trött, har bara sovit ca 2-3 timmar inatt.
Gårdagen spenderades i vännäsby med Lisa, Mattias,Nadja,Emmy, Anton och Filip, mycket trevligt.. Vet inte riktigt vad vi gjorde, typ chillade, åt chips, drack cola och sjöng! Efter midnatt drog några av oss ut och beundrade vännäsby, och gick hem till dedde, mycket trevlig grabb. Sen spårade det ur och vi somnade typ.. vid 5 tiden, vaknade ungefär vid 8.. Jag delade säng med lisa, vi sjönk som ner i en liten grop, varmt men lite mysigt:]] <3
Bilderna är nadjas!<3






Postad i: fanny Kommentarer (0)

gårdagen i bilder

Idag har jag haft två prov, sångprov. det gick faktiskt väldigt bra med tanke på att jag höll på att spy.
matteprovet gick dock åt helvette.. Jag har iallafall fått några mvg;n än så länge, bland annat i kör, svenska och datakunskap, score!
Taggar inte plugga hela kvällen, men det är absolut det sista jag pluggar innan 1an är slut. Är dessutom ledig på måndag, fotbollsturnering på tisdag + bal, mys med klassen troligen och sist men inte minst skolavslutning på torsdag. ska bli g-rymt. om precis en vecka har jag gått ut 1a året på gymnasiet. Jag kommer ihåg den första dagen så väl, precis allt! Och jag tycker verkligen om klassen jättemycket och jag har fått så bra vänner jag skulle kunna dö för. Men det är en annan historia, nu tycker jag ni ska kolla på lite bilder från igår från lisas kamera. Puss, kommentera eller något kul. snopp!
btw, andrea är fett bäst och sötast!
'
'
Postad i: fanny Kommentarer (0)

mjausing

Kommer snart ha en del nya bilder att visa för
jag har lämnat in en fotorulle på framkallning idag:)


Postad i: lisa Kommentarer (0)

photo taken by me

Postad i: fanny Kommentarer (0)

ymeå right

hej vänner
Idag tog jag bussen in till stan vid 11, sedan mätte jag upp mina bebisar lisa, mattias och andrea! (vicki också ett tag<3<3<3 hehehe) Vi spelade laserdome med några fler homies och sedan gick jag på stan med världens bästa lisa. ( HAHAHA ANDREA FICK -500 POÄNG ) <3
Snart dags för bal, jag ska gå med lisa och mattias, trekant(?) eller vad man nu ska säga.. ska bli skitroligt, så vi kollade lite på klänning och sååå..lite... missöden dessutom men aja inget vi ska tala om ;););)
Yeah ikväll ska jag plugga, inte långt kvar till skolan slutar.. FYSATAN (ursäkta alla hårda ord hehehehe) vad skönt det ska bli! TAGGARRR sönder, dessutom spelar AWFAM, mina homeboys, på skolavslutningsfestivalen, komsi!
Förresten, det var så sjukt längesen vi skrev om typ "midgårds godbitar" HAHAHA så jvla kul/patetiskt men har ni något tips så kör på....................................... puss
sover osv...
Postad i: fanny Kommentarer (2)

svar på gaaaammal frågestund

denna video är cirka ett halvår! Vi tvingade mattias svara på frågorna <3
kommentera gärna...
Postad i: fanny Kommentarer (2)

julia

sitter här med min fina sötnos Julia. Hon har lackat mina naglar blå, riktigt hett! Vi har cyklat på konsum och köpt kladdkaka och grädde ikväll så nu är vi riktigt runda, och det är jävligt hett<3 ÄLSKA KURVOR FLICKOR, ÄT! (jag äter typ.. 8 ggr/dag)

Förövrigt då.. hmm inte så mycket, tänker inte dra upp privata grejer här även om jag känner för att skriva av mig, men men! Hoppas att ni får en jättefin kväll, och fråga på om det är något ni undrar över (FRÅGA BARA DÅ)! kyss :*
julia hälsar att jag är bäst, och hon med!
sötaste
Postad i: fanny Kommentarer (1)

svar på tal

Fråga: Vars har du köpt convers tröjan du hade på dig,och hur mycke kosta den?:)
Svar: Hej anonyma människa!
tröjan köpte jag i turkiet för drygt 300 spänn, på såndär läskig marknad..jag har googlat runt lite men hittar barafulare versioner för cirkus 800 kr.. men om du verkligen vill ha en så åk utomlands eller beställ av ngn bekant som ska utomlands. För att nämna är tröjan huur skön som helst! Puss!

Om det är någon annan som har en fråga är det baaaara att fråga på så svarar vi/jag sen i nästa inlägg

Haha och alla haters, jag är fan inte wannabe ngn, jag är original i lyxförpackning, ägd!<3


Postad i: fanny Kommentarer (1)

no shit sherlock

hej
ja vad har jag att säga. skulle tältat idag med mina fina.. men jag kan inte, end of story tänker inte ens berätta för det angår inte allmänheten, punGt. Hoppas allt är jättebra med er och tack för alla fina kommentaren om det där störda videoinlägget, puss!
snälla katarina kom hem snart jag behöver dig
Postad i: fanny Kommentarer (0)

gånatt

solen håller på att gå upp men vem fan pallar bry sig om att sova. eller jo, alla förutom jag. kommer inte kunna somna, ville bara säga godnatt. och jag har haft en trevlig kväll. punkt. sleep well <3

idag såg jag att dom hade särskrivit gräslök till" gräs lök" på affärn. så jvla sjukt!
Postad i: fanny Kommentarer (0)

jag vill inte blogga

ALLA MÅSTE KOLLA IN VIDEOBLOGGEN LÄNGRE NED
:)))
Postad i: lisa Kommentarer (0)

asm

haha vill bara säga, kolla på videon nedan, och medans du ser den tryck antingen på
2   4   5   8   9 så blir det asnice
im awesome
Postad i: fanny Kommentarer (0)

videoblogg number 32156

okej. alltså. om ni inte kommenterar eller något tänker jag fan inte videoblogga NÅNSIN MER, hör ni det, ja jag hotar er!!
SÅ, gör det bara .
Postad i: fanny Kommentarer (13)

fannybästbäst

Fick en superfin ring av finaste Fanny idag!! Blev så himla glad! Min är den blåa åt höger, men hon köpte även en till Katarina och en till sig själv, Cheerios hehehehhehe;)
Postad i: lisa Kommentarer (1)

vilken är finast?















Postad i: fanny Kommentarer (0)

oj




cool_tjej_94_livrädd_puss

Postad i: fanny Kommentarer (0)

Hej igen!

Hej alla kära läsare. Jag är nu tillbaka på svensk mark. Det har verkligen varit skönt att vara borta från allt men jag har saknat vissa vänner otroligt mycket! Kommande veckor kommer ni nog peppras med bilder från turkiet från min sida men det får ni stå ut med, för bloggen äger.

Är förövrigt stolt över mina bloggkompanjoner som bloggat, lisa startade tillochmed en omröstning .. om paj. paj suger.

Idag har jag varit med mina fina vänner Lisa och Mattias, vi fikade i sf-parken och chillade omkring, väldigt trevligt. Efter det mötte jag upp min bby, vi åt på Taj Mahal så nu är jag tjock, love <3







 världens finaste.

so long bitches, uppdaterar med bilder eller.. ngt annat kul ikv, förövrigt, kommentera eller varför inte delta i lisas omröstning?;]] puss / ninjagirl
Postad i: fanny Kommentarer (0)

en paj dag

Det blev en kompromiss, hälften äpple hälften rabarber, lite töntigt sådär haha. Så jävla ovärt att bara skriva om paj på bloggen en hel dag:))) Men jag har faktiskt åkt lite skateboard och tränat på att droppa i rampen med coach/moraliskt stöd, och nu har jag ont överallt men det är hårt:]
-
-
-
-

OCH NU ÄR FANNY HEMMA IGEN:D:D:D
Hon borde vara galet stolt över mig och Katarina som hållit liv i bloggen!
Postad i: lisa Kommentarer (0)

dadcoffee_cool

Just nu leder Rabarberpaj med 1 röst och pappa är glad, men fortsätt rösta för ännu är det inte avgjort!
Postad i: lisa Kommentarer (0)

PAJJJJ

Min mamma säger att jag ska blogga om att hon ska göra en äppelpaj så då gör jag det för jag älskar min mamma. Men då undrar min pappa det inte borde göras en rabarberpaj istället, så då gör vi första röstningen ever på bloggen!

webvoter-omröstning
Äpple eller Rabarber?

Rabarberpaj
Äppelpaj

Se resultat

Min pappa skulle vara tacksam om ni röstade.
Postad i: lisa Kommentarer (0)

en dag kvar tills Fanny

firas med en grym gaga video!
Postad i: lisa Kommentarer (0)